divendres, 27 de març de 2009

Ara ha caigut de sa figuera

Sé el que estau pensant tots, després de tant de temps sense donar senyals de vida per aquí, ara què putes he d'anar a contar-vos jo. Idò res, que he tengut una espècie de mala ratxa que ja dura vàries setmanes, tant per feina com per coses que no me feia ganes explicar aquí, incloses que no em va agradar Watchmen tant com esperava (ni tant poc com em temia, s'ha de dir), que els recruiters de la indústria dels videojocs s'estan posant molt pesadets (encara que molt temptadors), i en general que, en paraules immortals dels Stones, "I saw it was a time for a change".

És per això que aquest cap de setmana he decidit agafar-me'l per a fer un viatge iniciàtic. Per aquells no familiaritzats amb el new age, els jocs de rol o els programes d'Iker Jiménez, el que vull dir és que vaig a fer una petita aventura per a passar una mica de temps amb jo mateix. Per això, he preparat el següent kit per a viatgers iniciàtics principiants:
  • Cotxe
  • Provisions (incloent Quelitas)
  • Càmera de fotos
  • Mapa de carreteres d'Espanya
  • "On the Road" de Jack Kerouac
  • Fulletes d'afaitar (ben esmolades) ;)
El resultat d'aquesta combinació és imprevisible. Poden passar moltes coses, com ara que em perdi, que no trobi on dormir, o que qualque cosa lamentable o sorprenent em passi com cada vegada que em faig lluny de casa (a recordar: l'espasa de llum de Star Wars amb què vaig tornar de Londres). A més aquest serà el meu primer viatge d'aventura des d'allò de Derry que ara em sembla tant llunyà, i no serà el darrer. No esper emular el meu amic Mateu (el meu ídol i prototip d'home alfa postmodern) fent voltes pel món en moto, però sí despertar l'esperit aventurer i pioner que tots duim dedins i que a uns més que els altres se'ns ha dormit, perdut entre els llibres d'informàtica i les sèries de televisió.

(Què bona que és Lost, per cert) :P

Però aquesta és una altra història.