dilluns, 3 de novembre de 2008

Que saps tú de munyir trutjes si lo més redó que has vist és un meló

(això és el que pensava jo avui a la feina, però per si de cas no seguiré per aquí, que hi ha coses més interessants de què xerrar)

Després d'un parell de caps de setmana tranquils, aquest tocava visita de Sa Roqueta, i amb el meu Ford Fiesta ens embarcarem tots cinc cap a la Vall de Núria, en ple Pirineu gironí. I per això vam triar, justament, la primera setmana de fred hivernal de la temporada. I també el primer cap de setmana de pluges torrencials. Tanta sort que no ens vam deixar arrufar per com pintava de malament el dia, i amb collons (i molt poques feines, tot s'ha de dir) vam agafar el tren cremallera que ens va plantar enmig de la muntanya, plovent, amb un fred que pelava el cul a les llebres, i una boira tant espessa que no hi veies per pixar. I tot així encara el dia se va estirar, i va acabar per fer un dia molt agradable. No tant com per anar d'excursió perquè a més la neu ho feia complicat, però sí per a fer l'annerot i perdre els papers imitant na Julie Andrews.

La resta de fotos, com sempre al meu Facebook. No us perdigueu els paisatges nevats, són impressionants. Anau-hi si podeu. La tornada de Núria va ser més aviat accidentada, tant perquè el GPS ens va guiar fins Olot per una carretera digne d'una mala pel·lícula de Halloween (molt apropiat per al dia que era, i amb una "Vaca de la Curva" inclosa), com perquè el diumenge ens va aplegar la pluja a Besalú, poc avisats i pitjor equipats, i amb això vam donar per acabat el cap de setmana. L'hotel d'Olot ens va resultar molt satisfactori, però.

I prou per aquesta setmana, no sense abans avisar dels meus propers plans, el cap de setmana que vé el passaré a Mallorca, per a agafar forces per al tancament de projecte que estam patint, i en dues o tres setmanes me toca visita guiada a Elx amb la meva colega bloguera Amelche com a cicerone d'excepció. No us ho perdigueu, perquè amb el que tots dos som capaços d'escriure als nostres respectius blogs, em tem que haurem de fer torns per a xerrar :)

1 comentari:

amelche ha dit...

La teua aventura em recorda quan vam anar este estiu a Zermatt (Suïssa) i vam pujar a la muntanya per al vore "el cervino" o "Matterhorn" en alemany i no vam vore res per la boira. Al baixar havia un anunci a la estació de tren: "See you this summer" amb la foto d'una familia feliç i el Matterhorn al fons en un dia solejat i ens vam posar alli tapant a la familia per a que pareguera que ens haviem fet una foto amb el Matterhorn. :D

Al final me'n vaig a Cazorla el cap de setmana del 15, així que ho deixem per al 22.